O nama

Prvi zapisi o osnivanju čitaonice u Svetom Ivanu Zelini datiraju još iz 1887. godine (Narodne novine br. 197 od 01. kolovoza 1887. godine) čime su postavljeni temelji društvenog i kulturnog života. Rad čitaonice je bio često prekidan kraćim i dužim zbog nedostatka odgovarajućih prostora i ratnih uvjeta.

Knjižnica je pravna osoba i kao takva ima prava i obveze utvrđene zakonom i drugim propisima, odlukama osnivača, statutom i drugim općim aktima. U nastavku možete pronaći sve informacije, statut, dopune i izmjene, financijska izvješća te izvješća o radu.

 

 

Pravo na pristup informacijama je temeljno ljudsko pravo koje se štiti Ustavom Republike Hrvatske, Europskom konvencijom o ljudskim pravima i slobodama, Konvencijom o pristupu službenim dokumentima i Zakonom o pravu na pristup informacijama. Više o pravima na pristup informacijama pročitajte u nastavku.

Demo

Telefon: +385 1 2061 064 | E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Ljetno radno vrijeme Pon-Sri-Pet 7:30 - 15:30, Uto-Čet 12:00 - 19:00, Subota ZATVORENO