Predavanje Ružica Kralj, Ruška

Karcinom!? Kakva je to bolest i zbog čega nastaje?

Zašto se jedna, naoko, zdrava stanica u tijelu otela kontroli u jednom trenutku života i počela divljački ponašati. Zašto?

Rak je začet puno prije nego što se zloćudna bolest ispoljila. Mogli bismo reći da je rak samo završna faza duge, uistinu, duge ljudske duševne i emocionalne patnje.

Svaka svađa, uvreda, poniženje…ostavlja trag. Svaka bol i patnja potisnuta duboko u ljudsko tijelo kroz duži niz godina jednog dana podnosi račun.

Povreda pohranjena u naše tijelo čeka da bude osviještena i izliječena. Kad se to ne dogodi, u početku izgleda da je sve u redu, a onda odjednom, kao iz vedra neba smrtno se razbolimo. 

Ovoj, sebično-agresivnoj bolesti odgovara današnji stil života u kojem su materijalna postignuća vrijednija od onih ljudskih. Današnji način života je u suprotnosti od prirode u kojoj živimo. A intuicija, duša, emocije…što je to?

Ružica Kralj, Ruška

Demo

Telefon: +385 1 2061 064 | E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Radno vrijeme Pon-Sri-Pet 7:30 - 15:30, Uto-Čet 12:00 - 19:00, Subota (neparni datumi) 8:00 - 12:00