Noć knjige 2021.

Ove godine obilježavamo desetu Noć knjige. Napravili smo mali presjek kroz protekle godine.

Noć knjige 2012. - 2020.

Ukoliko se osjećate loše, posjetite našu apoteku.😊

Knjižnična apoteka

Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23.4) i Dana hrvatske knjige (22.4) u petak 23. travnja obilježava se jubilarna Noć knjige. Ova manifestacija je pokrenuta prije 10 godina s ciljem popularizacije knjige i čitanja, a ove godine obilježava se u sklopu još jedne važne manifestacije Godine čitanja.
Ovogodišnja tema Noći knjige je „Ljekovita moć knjige“, a maskota je babuška Knjiguška pripovjedačica ljekovitih priča.
Gradska knjižnica je i ove godine pripremila nekoliko programa koji će biti dostupni online na Facebook i web stranici knjižnice.
 
Može biti slika sljedećeg: jedna ili više osoba i tekst

 

Dragi naši članovi, Noć knjige počinjemo online pričom za najmlađe „Iva se skriva“ – Fione Woodcock  koju vam čita knjižničarka Sniježana, uživajte!

Iva se skriva - Fiona Woodcock

Maja Klarić, putopjesnikinja, draga je gošća u našoj knjižnici. Snimila nam je video sa svojim iskustvima hodočašća Camino de Santiago. Ponosna je vlasnica Bookmobila – putujuće knjižare. Piše putopisnu poeziju i putopise, a inspiraciju pronalazi u svojim mnogobrojnim putovanjima.
------------------------------------------
🎁🎁🎁DARUJEMO KNJIGU🎁🎁🎁
-------------------------------------------
Sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji Majinu knjigu „Vrijeme badema“. U komentaru označi prijatelja kojem želiš pokloniti knjigu. Nagradna igra traje danas do 00:00 sati, dobitnik se bira slučajnim odabirom kojeg ćemo objaviti u ponedjeljak, 26. travnja. Sretno!
 
 
 
Demo

Telefon: +385 1 2061 064 | E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Radno vrijeme Pon-Sri-Pet 7:30 - 15:30, Uto-Čet 12:00 - 19:00, Subota (neparni datumi) 8:00 - 12:00