Preporuke za djecu

images/knjiznica/knjiznica-04.jpg

… Kada učiteljica Nadica učenicima 3. b naloži da vode božićni dnevnik, među “Ljubekima” će zavladati panika. Ali, u pomoć im pristižu dobri anđeli, njih dvadeset četvorica, koji će im svakoga dana adventskoga razdoblja nastojati podariti svoju vrlinu. Kako će anđeo vedrine, Vedri, razvedriti dječja lica? Hoće li anđeo reda, Redni, uspjeti unijeti red među “Ljubeke”? Što će učiniti anđeo topline kako bi zagrijao dječja srca u te zimske dane? S kakvim će se problemima susresti ostali anđeli i hoće li uspjeti u svojemu naumu?

Medo hrče najglasnije na svijetu i uznemiruje stanare šume u kojoj živi. Nakon što su se stanari pobunili i optužili medu da ništa ne radi i ne pridonosi zajednici, medo mora otići iz šume. Stanari ubrzo shvaćaju da im medo popularno zvan Hrkalo nedostaje jer je živio svoje snove i bez njega šumski svijet više nije isti.

Demo

Telefon: +385 1 2061 064 | Fax: +385 1 2059 222 | E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Radno vrijeme Pon-Pet 7:30-19, sub 8-12 (neparne)